Datum: Voor nu geannuleerd!
Aanvang:        
Waar: SKM Rapid Modelling BV, Vlamovenweg 20, 5708 JV Helmond
Telefonisch opgeven bij Francien, tel. 0492-322924.

SKM Rapid Modelling produceren al meer dan 20 jaar hoogwaardige kunststof 3D-modellen, lang voordat 3D-printing een trend werd.
Na uitleg krijgen we een aantal producten te zien die hier gemaakt worden en we krijgen uitleg over de mogelijkheden met de 3D-machines. Tevens krijgen we uitleg over het vacuümgieten, wat een aanvulling is op het maken van kleine series.
Daarnaast gaan we in de werkplaats kijken wat 3d-printermachines zijn en hoe deze werken. Deze machines zijn niet te vergelijken met de thuis printers waar sommige mensen over beschikken. Ook nemen we een kijkje bij de vacuümgiet-machines en het afwerken en lakken van geprinte en afgegoten producten.

Van SKM Rapid Modelling ontvingen wij het volgende bericht:
Echter gezien de corona perikelen staan we er op dit moment niet om te springen om grote groepen mensen binnen te laten. Ook klantenbezoeken en dergelijke beperken we tot het hoognodige om de risico’s op deze manier te beperken. Bij deze moet ik U dan ook helaas mededelen dat we op dit moment niets in kunnen plannen. Hopende op uw begrip in deze.

Wij zijn dus helaas genoodzaakt om deze activiteit voorlopig te annuleren.