Op 14 november mocht VrouwenActief Boekel een bezoek brengen aan Cleanlease. Een grote wasserij in Gemert waar veel was uit omliggende zorginstellingen wordt gewassen en verzorgd.
We waren met 27 personen en kregen eerst allemaal een wit jasje aan, dat gaf al een speciaal tintje aan dit bezoek.
Ons gezelschap werd verdeeld in 2 groepen die heel goede uitleg kregen over de gang van zaken in deze wasserij. We werden eerst rondgeleid door de ruimtes waar de was werd binnengebracht en binnen 1 week weer schoon terugbezorgd bij de cliĂ«nten. Dat maakte al veel indruk op ons allen. Daarna gingen we naar de andere locatie en kregen ook daar een uitgebreide rondleiding door mensen van CleanLease langs heel grote wasmachines en drogers en veel andere loopbanden en technische hoogstandjes waarvan we er eigenlijk allemaal een thuis zouden willen hebben 😉 en waar de was gesorteerd werd.
Na afloop kregen we een lekker kopje koffie en plakje cake en bij het napraten bleek wel dat wij allemaal onder de indruk waren van hoe het eraan toeging bij wasserij CleanLease en vooral ook door te zien met hoeveel zorg en inzet het personeel hier met al deze was omging.
Het was een interessante en gezellige middag bij CleanLease.

Aankomende activiteiten