Volgens de geldende coronamaatregelen hebben wij onze jaarvergadering gehouden. De agenda werd doorgenomen. We hadden na de pauze een Lezing door Hulphond Nederland geregeld.
Hulphond Nederland vindt de situatie in Nederland nog steeds zorgelijk wat betreft corona en zij willen niet dat hun cliënten, die toch vaak een kwetsbare gezondheid hebben, risico lopen. Daarom is besloten dat lezingen tot nader order niet door kunnen gaan.

Tevens was het de laatste vergadering van onze voorzitter Maria van Berlo- Kuipers. Maria had een jaar geleden al aangekondigd dat ze ging stoppen met haar bestuursactiviteiten. Gelukkig hebben we iemand gevonden die ons bestuur wil komen versterken., Ans Aerts is gekozen als nieuw bestuurslid. We wensen Ans veel succes toe in haar nieuwe bestuursfunctie.

Maria werd in de bloemetjes gezet voor haar inzet voor het bestuur van VrouwenActief.
Maria, bedankt!

Dankwoordje van Maria.
Beste leden en bestuur van VrouwenActief,

Na 14 jaar, met heel veel plezier, als bestuurslid en voorzitter actief te zijn geweest voor VrouwenActief, neem ik nu afscheid. Gelukkig hebben we iemand gevonden die ons bestuur wil komen versterken.
Met het volste vertrouwen geef ik dan ook het stokje door.
Ik wil iedereen, vooral het bestuur, en alle leden bedanken voor het vertrouwen en de waardering die ik van jullie heb mogen ontvangen.
Het was me een genoegen om voor VrouwenActief, actief te zijn.

Houdoe en bedankt en graag tot ziens.

Met vriendelijk groeten,
Maria van Berlo- Kuipers